slide 1
BEST BUILDING SOLUTIONS,

Constructii hale industriale, Proiectare constructii industriale,
Management de proiect in constructii

calculeaza-online-pretul-halei

Care este cel mai bun proiectant de hale metalice?

Care este cel mai bun proiectant de hale metalice?

Sunt convins ca toti cei care incep o noua investitie se intreaba pe buna dreptate care este cel mai bun proiectant pentru specialitati ( arhitectura , rezistenta, electrice , termice, etc).
Oare sa iau un proiectant cu experienta dar mai scump sau unul mai incepator cu un cost mai mic?

In aceasta faza contractati doar Proiectul de Arhitectura si uitati de celelalte specialitati. Aici recomandarea mea este sa-l luati pe cel mai experimentat si flexibil arhitect care sa gandeasca proiectul exact pe nevoile voastre. 

Si nu pentru ca celelalte specialitati nu ar fi importante sau nu ar putea fi proiectate bine, ci pentru ca TU nu stii inca cu cine vei face investitia. Sa va dau un exemplu : cand doresc o masina ma duc la un proiectant s-o proiecteze si apoi merg  cu proiectul la fabrici sa vad unde o pot construi mai economic? NU !!!!

Intai iti stabilesti toate caracteristicile tehnice si de performanta pe care trebuie sa le intruneasca masina si apoi incerci sa obtii pretul cel mai bun pentru acele caracteristici (inclusiv imaginea firmei, increderea in ea, garantiile oferite, etc).

Exact la fel se intampla si cu investitiile industriale. Stabiliti cu Managerul de Proiect si cu Arhitectul vostru caracteristicile tehnice si de performanta ale cladirii si apoi cereti oferte celor care pot, au imaginea in piata buna si ofera garantii si vin cu propriile solutii tehnice astfel incat sa intruneasca toate constrangerile voastre cat si cele legislative ( care sunt obligatorii pentru toti ofertantii).

Astfel alegerea voastra este mult mai simpla si mai inteligenta , pentru ca ofertantii vor cauta toate optimizarile posibile sa scada pretul , sa respecte totodata cererile dumneavoastra si cele legislative astfel incat sa castige lucrarea. Cu siguranta ei vor lucra cu cei mai buni proiectanti de specialitate .  In plus de asta vor trebui si sa fie foarte atenti la proiectare pentru ca toate riscurile proiectarii sunt in costurile lor.

Este un model pe care-l practica toate companiile internationale mari ( Coca-Cola, Pepsi , SAB- Ursus, etc) cat si marii dezvoltatori de centre logistice. Si credeti-ma , ei au echipe intregi de negociatori si chiar proiectanti interni ca si consultanti( si totusi nu-si fac singuri proiectele) . Ei aleg echipa castigatoare si nu parti din ea , care puse impreuna , fara sa se cunoasca , pot creste valoarea investitiei. 
Va doresc,

Manager de Proiect BestBS
SA AVETI O INVESTITIE USOARA!!!

1 comentariu

Lasati un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*).

Contactati-ne

Pentru orice intrebari suplimentare va rugam contactati-ne:

Tel/Fax 004 0371-369-105

office@itkabuildings.ro

Contact

Localizare

Str. Basarabiei nr 31A, Brasov | Romania
map