Sfaturi pentru a finaliza cu succes constructia unei hale metalice.

04 Mar 2016

infografic constructii industriale

  1. Primul meu sfat este sa angajati un Manager de Proiect profesionist in constructii , sa definiti clar ce aveti nevoie si sa va informeze pe toata durata lucrarii. Dar daca totusi tineti neaparat sa coordonati de unul singur proiectul ( sau cu cineva din cadrul firmei) va dau cateva idei de care ar trebui sa tineti seama:
  2. Definiti impreuna cu arhitectul in detaliu ceea ce urmeaza sa construiti. Caiete de sarcini, planse, liste de cantitati, detalii de executie. Nu lasati la intamplare anumite elemente ale constructiei ca un constructor a spus ca “este TOTUL inclus”. Sa se defineasca “TOTUL”
  3. Faceti un grafic de executie cat si un”cash-flow “ al proiectului cu toate activitatile care rezulta din proiect
  4. Urmariti indeaproape timpul, calitatea si costurile lucrarilor
  5. Alegeti cu grija constructorii si furnizorii de materiale : referinte, experienta, situatie financiara, garantii oferite , materiale folosite
  6. Chiar daca aveti un contract “beton “ cu ei , luati-va masuri de precautie suplimentare prin verificarea in prealabil a livr arilor si receptia lor in mod corespunzator
  7. Alegeti un Diriginte de Santier cu experienta si care sa stea cat mai mult timp pe santier
  8. Faceti cel putin o data pe saptamana sedinta cu toti cei implicati
  9. Nu incepeti lucrarea pana nu aveti toate proiectele finalizate si contractele cu furnizorii semnate, astfel incat sa poata participa toti la primele sedinte pentru organizarea lucrarilor ( sunt activitati care trebuie sa se desfasoare in paralel)
  10. Semnati contracte cu pret fix cu toti cei implicati ( astfel ii obligati sa studieze bine proiectele si sa ceara clarificari suplimentare proiectantilor)

Va doresc, SA AVETI O INVESTITIE USOARA!!!

IMG_0708

Etichete

market

Calculeaza online pretul halei metalice

Obtine o cotatie de pret in doar doua minute prin programul nostru de calcul online.