Va raspundem chiar inainte de a intreba.

25 Mar 2021

Iata cateva dintre cele mai frecvente intrebari:

Oferiti garantie pentru hala metalica? Da. Orice lucrare Itka Buildings beneficiaza de garantie . Pentru hala metalica construita prin pachetul Best Building Solutions oferim o garantie de 5 ani. Garantia este oferita ca parte integranta a contractului. Puteti solicita mai multe informatii despre garantie unui consultant Itka Buildings

Puteti face si proiectarea halei ?

Da. Proiectarea fundatiei si a suprastructurii este parte a pachetului Best Building Solutions. Pentru a avea cele mai bune rezultate si pentru a va feri de riscurile unei astfel de investitii contractam doar pachet proiectare- executie. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre beneficiile pachetului proiectare executie le veti afla aici . (sau puteti lua legatura cu un consutant Itka Builings)

Cat dureaza constructia unei hale metalice Itka Buildings?

Constructia cladirii metalice variaza in functie de complexitatea lucrarii. Important este, ca inainte de semnarea contractului veti primi un grafic de executie - inainte de contractare veti sti exact durata constructiei. Graficul de executie va face parte din contract. In general toate halele metalice Itka Buildings sunt proiectate si gata de a fi expediate in 6 - 8 saptamani de la data semnarii contractului si a finalizarii tuturor clarificarilor tehnice si financiare. Durata ridicarii structurii metalice difera in functie de dimensiuni. Aceste termene sunt negociabile. Incercam, in limita posibilitatilor sa rezolvam cerintele speciale.

Care este modalitatea de plata ?

Plata se face esalonat, in functie de etapele constructiei. Acest aspect se stabileste de comun acord cu beneficiarul la semnarea contractului.

Cat rezista hala metalica Itka Buildings?

Structura halei este proiectata sa reziste pe toata durata de viata a cladirii.

Puteti sa construiti o hala metalica oriunde in tara?

Da, putem construi oriunde in tara .

Hala metalica Itka Buildings poate fi constrita si in alta tara?

Da. Putem proiecta si pentru alte state din UE. Proiectarea se face in conformitate cu Eurocod si normele Nationale in vigoare. Toate elementele halei metalice Itka Buildings au marca CE. Putem executa montajul oriunde in Europa. Pentru confirmarea lucrarilor in afara Romaniei trebuie insa sa va adresati unui consultant pentru mai multe informatii.

Cat costa metrul patrat de hala Itka Buildings?

Aici raspunsul este mult mai complex. Rar am intalnit cladiri identice. Chiar daca structura este similara dar constructia se realizeaza intr-o alta zona a tarii pretul este diferit. Este influentat in special de incarcarile diferite din proiectare si de multe alte variabile. Pentru a veni cu un raspuns rapid la aceasta intrebare am dezvoltat un soft ce calculeaza pretul in functie de toti acesti parametri. Puteti calcula pretul halei, ONLINE in doar 3 pasi AICI. Daca aveti nevoie de asistenta va stam la dispozitie la telefon sau pe e-mail.

Pentru constructia halei metalice Itka Buildings am nevoie de autorizatie de constructie?

Hala metalica Itka Buildings este o constructie permanenta, ridicata sa reziste pe perioada nedeterminata, din acest motiv aveti nevoie de autorizatia de constructie si de toate avizele necesare unei constructii permanente.

Hala metalica Itka Buildings are nevoie de fundatie?

Hala metalica Itka Buildings are nevoie de fundatii .Executam proiectarea fundatiilor si suprastructurii halei Itka Buildings gratuit in cadrul pachetului BBS (Best Building Solutions) pentru a ne asigura ca nu vor exista niciodata probleme.

Pot monta panouri fotovoltaice pe acoperis?

Da, se poate . Inca din faza de ofertare trebuie sa ne anunati daca doriti sa amplasati panouri fotovoltaice, astfel noi vom calcula inca de la inceput structura halei sa reziste la aceste incarcari si sa nu fie nevoie de investitii mult mai costisitoare ulterior.

Afacerea mea creste . Pot extinde hala atunci cand spatiul nu va mai fi suficient?

Da. Unul dintre principalele avantaje ale unei cladiri metalice este ca poate fi extinsa cu usurinta. Bineinteles, daca terenul va permite. Daca preconizati ca veti extinde hala, este bine sa ne anuntati inca de la faza de contractare, astfel vom „optimiza” aceasta extindere inca din faza de proiectare .

Hala metalica Itka Buildings rezista la zapada abundenta? Da. Hala metalica este proiectata sa reziste la incarcarile date de zapada, vant, seism conform zonei in care este ridicata. Inca din faza de ofertare online tinem cont de aceste incarcari si calculam structura astfel incat sa corespunda tuturor incarcarilor normate prin standardele in vigoare.

Ce lucrari de referinta aveti?

Va tinem la curent permanent cu lucrarile efectuate de noi, cat si localizarea lor AICI. Cateva lucrarile reprezentative aveti si mai jos: Fabrica Airbus Ghimbav 8 900mp – Montaj structura si panouri sandwich Atelier auto Nutrientul_Palota- Pachet proiectare - executie(Pachet BBS) Hala ASCET_Craiova- Pachet proiectare-executie (Pachet BBS) Showroom si depozitare IDM Dinamic- Pachet proiectare -executie (Pachet BBS) Logistica Immofinanz Mogosoaia I si II – 35 800mp – Montaj structura secundara, inchideri cu panouri sandwich, accesorii . Fabrica Unikat_Intorsura Buzaului 2000mp- Pachet proiectare - executie (Pachet BBS) Pentru a stabili o vizionare a unei hale din portofoliu va rugam sa luati legatura cu un consultant Itka Buldings.

Abonati-va la canalul nostru pentru mai multe informatii: YouTube

IMG_0689

Etichete

update ecommerce

Calculeaza online pretul halei metalice

Obtine o cotatie de pret in doar doua minute prin programul nostru de calcul online.