slide 1
BEST BUILDING SOLUTIONS,

Constructii hale industriale, Proiectare constructii industriale,
Management de proiect in constructii

calculeaza-online-pretul-halei

Hale agricole

Hale agricole itka
     
 Cladirile agricole sunt mult mai complexe decat par la prima vedere:   
                                                                        
 1. Halele destinate utilajelor agricole sunt hale putin incalzite, dar in acelasi timp trebuie pastrat sub control condensul. De asemenea spatiile interioare si distantele dintre stalpi trebuie foarte bine gandite pentru ca utilajele pot fi de dimensiuni mari ( combine, tractoare mari, etc)

 2. Fermele sunt diferite intre ele in functie de animalele crescute in interior. La pasari este necesara temperatura si umiditate controlata, interiorul trebuie sa fie spalat, trebuie sa ai suprafete cat mai plane (sa nu se depuna murdarie), metalul trebuie protejat de fecale. La porci cerintele sunt mai lejere, dar tot este nevoie de hale bine izolate (este nevoie de temperatura constanta) si trebuie mai multa lumina. La bovine si ovine, ca si la celelalte, metalul trebuie protejat si este nevoie de lumina naturala

 3. Depozitele de cereale au nevoie de inaltimi mari si o ventilatie naturala permanenta. Halele sunt neizolate dar in acelasi timp trebuie sa nu apara condensul. Pentru asta se folosesc panouri speciale (care pe partea interioara au o membrana care absoarbe condensul), coama este ventilata si la pereti se lasa o fanta pentru circulatia aerului. Cerealele sunt depozitate intr-o cuva de beton iar structura de metal este pe exteriorul ei.

 4. Halele pentru depozitare legume-fructe trebuie sa fie foarte bine izolate, circulatia aerului trebuie sa nu aiba multe obstacole (se raceste aerul si se introduce in cladire cu putere si trebuie sa ajunga uniform peste tot).


 • Daca ai intentia sa investesti intr-o hala agricola este momentul cel mai potrivit sa ne contactezi pentru a te ajuta cu un proiect personalizat nevoilor tale.
  Cere o Oferta!
 • Daca ai deja proiectul te putem ajuta cu managementul de proiect si hala agricola astfel incat sa obti o cladire optimizata, cu garantie 5 ani
  Cere o Oferta!
 • PACHET Best Building Solutions:  Hala agricola + Proiectare gratuita + Management de proiect gratuit + Garantie 5 ani
 • Calculeaza pretul halei AICI 

Contactati-ne

Pentru orice intrebari suplimentare va rugam contactati-ne:

Tel/Fax 004 0371-369-105

office@itkabuildings.ro

Contact

Localizare

Str. Basarabiei nr 31A, Brasov | Romania
map

Newsletter
newsletter
linkedin