slide 1
BEST BUILDING SOLUTIONS,

Constructii hale industriale, Proiectare constructii industriale,
Management de proiect in constructii

calculeaza-online-pretul-halei

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate este valabila pentru site-urile Itka Buildings ce pot fi accesate de pe diferite domenii.

Consideram foarte importanta confidentialitatea datelor.

Echipa Itka Buildings doreste sa ofere utilizatorului site-ului, o experienta online sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care tu le introduci in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care le ai in vedere. 

Ce date prelucram?

Prin plasarea unei cereri de oferta  pe site-ul www.itkabuildings.ro, se înregistrează și se stochează date referitoare la numele, adresa, telefonul și e-mailul dumneavoastră. Folosim aceste date doar în avantajul dumneavoastră, asigurând cea mai înaltă protecție a acestora. Mai mult, dumneavoastră decideți ce se întâmplă cu aceste date, iar ele pot fi șterse sau modificate la solicitarea dumneavoastră.

Mesajele de tip newsletter transmise  conțin informații despre ofertele de hale prefabricate, reduceri sau informatii utile din domeniul constructiilor industriale. Primiți aceste e-mailuri de la noi doar dacă ați selectat optiunea de newsletter.

Cum prelucram datele tale?

Prelucram datele personale :

-pentru scopuri legitime, precum acela de a-ti furniza produsele si serviciile solicitate sau pentru a-ti trimite ofertele solicitate cu ajutorul softului nostru online "Estimator pret hale metalice"  Daca nu doresti ca datele tale sa fie colectate, te rugam sa nu le trimiti. Totusi aceste date sunt necesare pentru a putea raspunde solicitarilor tale. 

-in scop de marketing, doar daca ne dai acordul prin bifarea optiunii de newsletter (pentru a trimite oferte speciale de kit-uri prefabricate si pentru dezvoltarea produselor si serviciilor pe care ti le oferim.)

Cum poti sa administrezi acordurile exprimate?

Ca sa fie cat mai simplu pentru tine, trebuie sa stii ca poti sa retragi oricand acordurile existente. 

Pentru stergerea sau modificarea datelor tale personale  ne poti trimite un email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Pentru retragerea acordului de newsletter vei avea in fiecare email, in partea de jos a mesajului  optiunea de dezabonare.


2. Confidentialitate

Noi suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile tale personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri și/sau tranzacție, de exemplu pentru a trimite o comandă.


3. Dezvăluirea părților terțe

Noi nu vindem, nu negociem sau transferăm către părți din afară informațiile tale personale identificabile. Acest lucru nu include părțile terțe de încredere, care ne asistă în operarea site-ului nostru sau în conducerea afacerii, atâta timp cât părțile sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații.


4. Dezabonare

Folosim adresa de e-mail furnizată pentru a-ți trimite informații și actualizări referitoare la oferta solicitata.

In cazul in care ne dai acceptul

trimitem  știri ocazionale despre companie, informații legate de produs, etc. Dacă în orice moment dorești să te dezabonezi de la primirea email-urilor viitoare, vom include instrucțiuni de dezabonare detaliate în partea de jos a fiecărui e-mail.


5. Consimțământul

Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate.


6.Feedback

Itka Buildings ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Contactati-ne

Pentru orice intrebari suplimentare va rugam contactati-ne:

Tel/Fax 004 0371-369-105

office@itkabuildings.ro

Contact

Localizare

Str. Basarabiei nr 31A, Brasov | Romania
map