Proiectare si constructie hale industriale

Obtine o cotatie de pret pentru hala metalica in doar doua minute prin programul nostru de calcul online. Calculeaza pretul online

Kit hala metalica

Pachetul include: Proiectarea , hala conform descrierii , asistenta si verificarea montajului , transport in locatia specificata.

  • Proiectarea cuprinde proiectul de rezistenta faza PAC, DE , memorii tehnice pentru suprastructura si fundatii Pachetul include: structura primara, secundara , panourile, organele de asamblare , elementele de tinichigerie(flashinguri) si accesoriile cuprinse in oferta.
  • Asistenta include: Asistenta la montarea buloanelor in fundatie; asistenta on-line pentru clarificari la plansele de montaj si raport final de verificare a montajului

Proiectare rapida

Ofertare rapida, personalizata Prin Soft-ul de calcul ONLINE vei obtine oferta exact atunci cand o soliciti. Beneficiezi de un pachet complet ce include proiectarea si materialele necesare montajului.

Prefabricat. Asamblarea o vei realiza doar cu suruburi. Toate materialele necesare montajului se afla in pachet (include organe de asamblare elemente de tinichigerie si sistemul pluvial).

Economic

Economisesti timp si bani, datorita echipei noastre de specialisti -ingineri proiectanti , arhitecti, ingineri constructori- care proiecteaza si pregatesc cu grija toate elementele pachetului.

Montajul sa se realizeaza usor, datorita planselor cu detalii clare de executie.

Specificatii tehnice Kit hala metalica

Pachetul incorporeaza toate elementele structurale ;

Structura primara si secundara (inclusiv buloanele, clemele de fixare si contrafisele, etc), inchiderile de acoperis si pereti (inclusiv suruburile, bureti de etansare, benzi mastic , borduri, etc.) izolatia termica si toate materialele specificate mai jos.Transport la locatie (cu conditiaca drumul sa fie practicabil pt. tir de 20 to) si montaj.

STRUCTURA PRIMARA

Contine toate elementele structurale care transfera sarcinile exterioare catre fundatii. Include buloanele de ancoraj, grinzile si stalpii halei, sistemul de grinzi longitudinale, cadrele portal, grinzile de rulare si consolele pentru pod rulant, grinzile si stalpii pentru mezanin si contravantuirile. Structura primara se realizeaza din table laminate, imbinate prin sudura, conform proiect.

STRUCTURA SECUNDARA

Consta din elementele de sustinere ale acoperisului si pereti-lor care transfera sarcinile exterioare catre structura primara.

Panele din acoperis sunt fixate pe grinzi, datorita montarii lor cu suprapunere deasupra grinzilor, se comporta ca profile con-tinue. Riglele din pereti, se monteaza cu suprapunere in drep-tul stalpilor cadrului principal si se comporta ca si profile con-tinue. Grosime strat zincare: 20 microni pe fiecare parte – peste 275g/m2.

Ancadramente porti Ancadramente usi Ancadramente geamuri Rigle plecare pardoseala/inchidere acoperis.

ORGANE DE ASAMBLARE SURUBURI SI BULOANE DE ASAMBLARE

Structura primara se asambleaza cu suruburi galvanizate de inalta rezistenta Structura secundara se fixeaza pe stalpi / grinzi cu buloane , otel de calitate superioara.

Panourile Se fixeaza in mod normal cu suruburi autoperforante.

Nit orb Nit rezistente la apa (pt sistemul pluvial)

PANOURI PERETI SI ACOPERIS

ACOPERIS Panouri conform specificatiei din oferta , latime 1000mm, culoare standard RAL 9002, 9006, 9010

PERETE Panouri conform specificatiei din oferta , latime 1000mm, culoare standard RAL 3011, 9002, 5010, 9006, 6005

PROFILE MASCARE ( flashing)

In zonele de imbinare panourilor – cap la cap, perete/acoperis, soclu, in jurul golurilor sunt prevazute profile de mascare din tabla, care se vor fixa de panouri sau structura, cu popnituri de fixare -Marginile acoperisului vor fi mascate cu profile din tabla, fixate de panouri sau structura -Imbinarea panourilor la coama se acopera la exterior cu profil de coama din tabla, fixat de panouri in dreptul cutelor, sub care se aseaza o izolatie din polipropilena expandata cu rofil similar panoului de acoperis folosit. Profil de subcoama

ELEMENTE DE ETANSARE

element etansare Kit hala metalica Itka Buildings

Banda autoadeziva din polietilena Silicon Profile din Spuma PE Banda butilica de etansare/(+coasere)

SISTEM PLUVIAL

jgheab hala metalica

burlan hala metalica Itka buildings

  • Jgheaburi
  • Burlane
  • Burlane tabla vopsita

ACCESORII PERETI SI ACOPERIS

Conform specificatiei din oferta.